Ενζυματικά Προϊόντα

Ενζυματικά Προϊόντα

Η διαχείριση των λυμάτων μπορεί να αντιμετωπιστεί με διαφορετικούς τρόπους.

Στη Loovin Studies & Constructions θεωρούμε ότι οι βιολογικοί παράγοντες είναι οι πλέον κατάλληλοι, ώστε να ελαχιστοποιείται η επιβάρυνση του περιβάλλοντος, αλλά και γιατί αποτελούν προϊόντα εξέλιξης.

H Enzyme Green αποτελεί την πρώτη ολοκληρωμένη σειρά ενζυματικών προϊόντων που κυκλοφορεί στην Ελληνική αγορά και διαθέτει τα παρακάτω είδη.

enzyme green powder

Green enzyme powder

Το Green enzyme powder είναι ένα προϊόν απαραίτητο για τη συντήρηση των δικτύων αποχέτευσης σπιτιών, εστιατορίων, ξενοδοχείων και άλλων επαγγελματικών-βιομηχανικών χώρων.

Με τη γρήγορη και αποτελεσματική διάλυση των οργανικών επικαθήσεων, εξαφανίζει τις δυσάρεστες μυρωδιές του αποχετευτικού συστήματος.

Αποτρέπει το φράξιμο και ελαχιστοποιεί την ανάγκη για αποφράξεις. Είναι ένα φυσικό προϊόν που περιέχει επιλεγμένους μικροοργανισμούς και ένζυμα που αποδομούν τα οργανικά κατάλοιπα που υπάρχουν στο δίκτυο.

Green enzyme liquid

Το Green enzyme liquid είναι ένα προϊόν που βασίζεται σε μικροοργανισμούς και είναι απαραίτητο για τη συντήρηση των δικτύων οικιακών, επαγγελματικών, βιομηχανικών χώρων.

Βοηθάει στην αποδόμηση των οργανικών επικαθήσεων που αναπτύσσονται στα δίκτυα αποχέτευσης καθώς και στη σωστή λειτουργία σηπτικών δεξαμενών, λιποσυλλεκτών και φρεατίων συγκέντρωσης λυμάτων.

enzyme green liquid
enzyme green spray

Green enzyme spray

Το Green enzyme spray είναι ένα προϊόν που βασίζεται σε ενζυµατικούς µικροοργανισµούς, που εξαλείφουν τις δυσάρεστες οσµές. Χρησιµοποιείται σε κάδους απορριµµάτων και χώρους συλλογής αποβλήτων.

Είναι εξαιρετικά αποτελεσµατικό σε οργανικούς λεκέδες σε υφάσµατα, ταπετσαρίες και απορρίµµατα κατοικίδιων ζώων.

Χαρτί Υγείας Green Enzyme Bioactive

Το Χαρτί Υγείας Green Enzyme Bioactive είναι κατασκευασμένο ώστε να πετιέται απευθείας στην αποχέτευση.

Αυτό συμβαίνει διότι είναι πλήρως βιοδιασπώμενο στο νερό και επειδή είναι εμποτισμένο με ένζυμα, λειτουργεί ως καθαριστικό για τις αποχετεύσεις.

Με μια κίνηση, έχετε λιγότερα απορρίμματα στο μπάνιο σας, ενώ βοηθάτε τις σωληνώσεις να διατηρούνται καθαρές, καθώς τα ένζυμα δεν αφήνουν τη συσσώρευση σωματιδίων αλλά και την παραγωγή δυσάρεστων οσμών.

green enzyme bioactive

Για περισσότερες πληροφορίες

Καλέστε μας στο 211 1112756